Mijn naam is Jan Neggers, binnenhuis ontwerper en industrieel vormgever. U kunt bij mij terecht voor het ontwerpen van een lichtplan, keuken, badkamer, interieur, gordijnadviezen en indelingen van aanbouw en nieuw te bouwen woningen. Ontdek ook mijn exclusieve eet- en conferentietafels op maat en comfortabele eetkamerstoelen, waarin u heerlijk kunt natafelen.

Verbouwen en inrichten

Gaat u bouwen, verbouwen of wilt u uw huis opnieuw inrichten? Een goed ontwerp, functionele indelingen, zichtlijnen en waarborgen van intimiteiten zijn zeer belangrijk, zij bepalen uw woongenot tot in de lengte van jaren.

Maak altijd eerst een totaalplan. Zorg er vervolgens voor dat u bij elke keuze die u maakt, altijd naar het gewenste eindresultaat toe werkt. Anders kunt u in het realisatieproces beperkingen tegenkomen die u zelf heeft gecreëerd.

Kennis is macht

Het is aan te raden om dit proces samen te doen met een ervaren binnenhuis ontwerper, die bij u past. Ik wil u met veel plezier hierbij adviseren en begeleiden. In mijn studio kan ik u een groot aantal projecten laten zien, die ik samen met klanten heb gerealiseerd.

LAAT U VERRASSEN, HET KAN VAAK VEEL MOOIER DAN U ZELF DENKT!